Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z rurkami i czosnkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony
makaron rurki
ząbki czosnku 4
Pieprz czarny mielony Prymat
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna
śmietana 12%

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z rurkami i czosnkiem

Sos robimy: czosnek podsmażamy na maśle, dodajemy szpinak - smażymy tak aby jak najwięcej wody odparowało. Następnie dodajemy 2 łyżki śmietany. Makaron gotujemy, polewamy go sosikiem i smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 11.09.2014 16:17
dobry spzinak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak