Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z oliwą, fetą i oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 200 g
oliwki czarne Smak 5 sztuk
oliwki zielone Smak 10 sztuk
oliwa 1 łyżka
Bazylia suszona Prymat 1 łyżeczka
oregano 1 łyżeczka
Sól morska ziołowa Prymat w młynku szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z oliwą, fetą i oliwkami

Szpinak świeży należy dokładnie umyć. Ser feta i oliwki czarne oraz zielone kroimy wszystko w kostkę. Dodajemy do szpinaku. Zalewamy całą zawartość 1 łyżeczką oliwą z oliwek. Doprawiamy całość 1 łyżeczką bazylii, 1 łyżeczką oregano, szczyptą soli ziołowej. Dokładnie wszystko mieszamy. Gotowe do spożycia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak