Szpinak z czosnkiem zapiekany z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinaku

    250 gram
  • czosnku

    ząbek
  • ser żółty

    100 gram
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak zalewamy wodą, dodajemy ząbek czosnku,sól i gotujemy przez około 5-7 minut. Następnie odsączamy szpinak, wkładamy go do naczynia żaroodpornego i posypujemy żółtym serem. tak przygotowany zapiekamy w piekarniku, do momentu aż ser się stopi. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 30.12.2012 23:29
bardzo lubię szpinak
Papryczka 23.08.2012 15:19
super
Iwusia 21.08.2012 20:18
fajny przepisik
paula99926 21.08.2012 16:21
aż ślinka cieknie;)
anja3107 21.08.2012 12:38
ciekawe
cooleczka 17.08.2012 18:41
smaczny
cooleczka 17.08.2012 18:41
smaczny
cooleczka 17.08.2012 18:41
smaczny
teresa18 13.08.2012 19:48
pyszności
Anio?eczek 13.08.2012 16:15
samo zdrowie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat