Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z awokado , ogórkami chilli i sosem balsamicznym

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 2 garście
awokado 1 szt
sos balsamiczny
ogóki konserwowe chilli
oliwki czarne 4 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z awokado , ogórkami chilli i sosem balsamicznym

Liście szpinaku myjemy osuszamy i układamy na talerzach. Awokado obieramy i kroimy w paski dodajemy do szpinaku. Ogórki o smaku chilli kroimy w paski i dodajemy do sałatki. Oliwki odcedzamy i układamy na sałatce. Całość solimy i polewamy sosem balsamicznym . Podajemy zaraz po zrobieniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

quatro 26.10.2013 09:44
Pięknie podane,bardzo lubię awokado
Barbara13 22.10.2013 13:03
ciekawa sałateczka :)
aniagdz 22.10.2013 11:55
wyglądam bardzo elegancko i zarazem smacznie:)
gibli 22.10.2013 10:41
to jest to co lubię:)
dodi 22.10.2013 10:25
ale pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak