Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak duszony z buraczkami
Kroki postępowania
Doprawić w międzyczasie płyną przyprawą do zup, pieprzem i solą czosnkową.
Gotową jarzynkę połączyć ze świeżym masłem i dokładnie wymieszać.
buraki ćwikłowe | 400 g |
szpinak mrożony | 400 g |
marchewka | 200 g |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
olej roślinny | 1 łyżka |
masło | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: