Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagówka w warzywach

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szparagówka 0,5 kg
marchew 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
przecier pomidorowy 1 słoiczek
papryka 1/2 strąka
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagówka w warzywach

Szparagówkę gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Warzywa ścieramy na tarce o grubych oczkach i dusimy na niewielkim ogniu, podlewamy wodą. Kiedy będą już miękkie łączymy ze szparagówką, dodajemy przecier pomidorowy, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak