Składniki:
szparagi zielone | 400 g |
woda zimna | 750 ml |
serek mascarpone | 1/2 szklanki |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
Pyszne zielone szparagi gotowane na parze, to idealny dodatek do obiadu. Świetnie smakują w towarzystwie jajka czy kotletów.
szparagi zielone | 400 g |
woda zimna | 750 ml |
serek mascarpone | 1/2 szklanki |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: