Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi w cannelloni

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

świeżych szparagów 16 szt
starty ser 4 łyżki
sos słodko-kwaśny 4 łyżeczki
sól 1 szczypta
cannelloni 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi w cannelloni

Szparagi gotujemy w lekko osolonej wodzie. W osobnym garnku gotujemy all dente makaron. Układamy po 4 sztuki szparagów i posypujemy je obficie serem i delikatnie wkładamy do makaronu. zapiekamy w 180 C około 10-15 minut. Przed podaniem polewamy sosem słodko- kwaśnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agiatis 04.03.2012 15:53
Fajne podane;)
agnieszkalider 01.03.2012 10:42
Coś wspaniałego!
agnieszkalider 01.03.2012 10:42
Coś wspaniałego!
Gosia40 10.08.2011 13:35
Bardzo ciekawa propozycja!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak