SZNYCEL Z KAPUSTĄ

SZNYCEL Z KAPUSTĄ

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    70 DAG
  • grysik

    1 SZKLANKA
  • jajko

    2 SZTUKI
  • mięso mielone

    50 DAG
  • cebula

    1 sztuka
  • Przyprawa uniwersalna kucharek-, pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania SZNYCEL Z KAPUSTĄ

WYROBIĆ FORMOWAĆ KULKI, OBTACZAĆ W MĄCE LUB W BUŁCE TARTEJ, SMAŻYĆ NA ZŁOTY KOLOR, PRZEŁOŻYĆ DO WIĘKSZEGO GARNKA, ZALAĆ WODĄ I GOTOWAĆ 30 MINUT, ZROBIĆ SOS POMIDOROWY.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat