SZNYCEL DROBIOWY Z GRILLA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczka

    2
  • Marynata do mięs klasyczna Prymat

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pierś z kurczaka myjemy i kroimy na sznycle. Moczymy 2 godziny w marynacie klasycznej. Wykładamy na grilla - najlepiej na tacce foliowej - wtedy mięso nie wysycha. Nie odsączamy z marynaty. Podajemy z tzatzikami

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwona332 30.11.2010 10:52
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat