Szczupak z ziemniakami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczupak

    1 szt
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

  • sól

  • czosnek

    1 ząbek
  • mąka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczupaka przyprawiamy solą, pieprzem i przyprawą do ryb. Nacieramy rozgniecionym czosnkiem. Odstawiamy do lodówki na 2-3 godz. Następnie obtaczamy rybę w mące i smażymy na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ziutula 04.11.2011 11:31
pyszny szczupak i z buraczkami....
motomaniak 28.10.2011 15:27
ja nie lubie bawic sie osciami
Katarzyna74 28.10.2011 15:11
może to nie wygląda na szczupaka:) ale to naprawdę szczupak, kto kiedyś spróbował to wie, jakie to dobre mięsko
treonina 27.10.2011 17:16
jak ja już dawno nie jadłam szczupaka!
Katarzyna74 27.10.2011 16:41
należy jeść dużo ryb
Katarzyna74 27.10.2011 16:40
A przede wszystkim zdrowe
gosia47-47 27.10.2011 16:36
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat