szczupak w panierce z siemiem lnianym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczupak

    2 filety
  • bułka tarta pikantna

    4 łyżki
  • siemię lniane

    2 łyżki
  • mąka razowa

    3 łyżki
  • bułka czerstwa

    1 razowa
  • jajko

    1 do panierki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet solimy ,pieprzymy .Obtaczamy w mące razowej ,jajku i panierce .Panierka : bułkę razową czerstwą zmielić dodać siemie lniane i bułkę tarta prymat wymieszać obtoczyć w niej rybkę -smażymy na oliwie .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 27.06.2011 16:52
no nie wiem czy spróbuję
accee 23.04.2011 22:58
Polecam
Jolanta40 23.01.2011 15:05
ale pycha
Lidia11 06.09.2010 21:44
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat