Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z wątróbki

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 4 dag
pieczarki 20 dag
ogórek kiszony 2 sztuki
ziemniaki gotowane 4 sztuki
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z wątróbki

Wątróbkę moczymy w mleku pól godziny.Następnie smażymy na oliwie.Na patyki szaszłykowe nakładamy na przemian wątróbkę,pieczarki,ogórki pokrojone w plastry i ziemniaki pokrojone w plastry.Grillujemy lub opiekamy w piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 14.05.2012 21:23
smaczne szaszłyki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak