Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z przepiórczych jaj

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidorki koktajlowe 6 sztuka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
Szczypiorek cienki 1 pęczek
jogurt naturalny 1 opakowanie
jajka przepiórcze 6 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z przepiórczych jaj

Bardzo proste i zrobione z resztek. Zostało mi kilka jajeczek, pomidorków. Z resztek wyszły szaszłyczki.

Jajka ugotuj na twardo. Nadziewaj na patyczki. Zrób dip z jogurtu i szczypiorku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 12.03.2014 12:18
ciekawa przekąska :D
adam1f 22.02.2014 23:21
świetnie wyglądają
norweska20 19.02.2014 09:00
rewelacyjnie podane..super
goofy9 10.04.2013 23:55
świetny pomysł, wyglądają super
Granita 03.04.2013 11:28
pomysłowe i "zgrabne"-bardzo apetycznie się prezentują
AZgotuj 29.03.2013 17:21
maczaliśmy w dipie ale w osobnych miseczkach
SmacznaPyza 29.03.2013 17:00
w dipie się to macza czy raczej polewa ?
leonowie 29.03.2013 15:41
wyglądają bardzo smacznie:)
WiktoriaGotuje 29.03.2013 11:45
takich szaszłyków jeszcze nie jadłam ale wyglądają apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak