Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z łososia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 60 dag
pieczarki
pomidory koktajlowe (czerwone)
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z łososia

Łososia ( bez skóry ) pokroić w grubszą kostkę. Pieczarki oczyścić, użyć tylko główki, pomidorki umyć. Nadziewać kolejno ; pieczarka, łosoś, pomidor. Oprószyć solą oraz pieprzem i pozostawić przez 15 minut. Szaszłyki zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miroslawa 26.12.2012 05:17
fajna propozycja
gosia561 25.12.2012 22:59
smakowite
Adamorek 25.12.2012 22:37
eleganckie smakołyki
ajres 25.12.2012 22:26
dobre
ajres 25.12.2012 22:26
dobre
caffee_tea 25.12.2012 22:02
dobre szaszłyki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak