Szaszłyk z łososia i cukini

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    2 szt/ mała /wąska
  • łosoś

    400 g
  • Pieprz cytrynowy mielony Prymat

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • koper świeży

    do smaku
  • oliwa

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia pokroiłam w paski a potem w kostkę taką 2x2cm
Cukini nie obierałam by się nie rozpadła ,pokroiłam w plastry 2cm i ściełam boki po dwoch str by był bardziej kwadratowy kształt .
Nabiłam na przemian na patyczek i doprawiłam solą i pieprzem , obsypałam koperkiem i skropiłam oliwą .
Piekłam w piekarniku 15min .
Opcjonalnie dodałam kulki ziemniaczane .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna133 15.06.2013 15:31
I tak tez smakuje ;) polecam
Kolorowa 15.06.2013 15:26
Ładnie wygląda.
Anna133 15.06.2013 14:57
lekkie i pyszne danie na letni obiad

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat