Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyk śniadaniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
pieczarki 1 sztuka
szynka 1 plaster
margaryna 1 łyżka
ser gouda 1 plaster

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyk śniadaniowy

Bagietkę kroimy na 4 części, pieczarkę kroimy w kostkę. Szynkę i ser także. Kromki bagietki smarujemy z obu stron margaryną, nabijamy na kijek: bagietkę pieczarkę, szynkę i ser. Zapiekamy w piekarniku do rozpuszczenia sera w temp. 180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 10.06.2013 19:04
ciekawy pomysł na śniadanie
Izka192 23.11.2012 12:42
Mi nie spadł:)
SmacznaPyza 23.11.2012 12:11
a roztopiony ser nie spłynie ze szpadki?
ewelina/bunia 22.11.2012 20:07
no super
Adamorek 22.11.2012 19:27
fajna alternatywa
gosia561 22.11.2012 18:53
ale pomysł na śniadanko
Sylwia26 22.11.2012 18:41
apetyczny pomysł :)
ziutula
ziutula 22.11.2012 18:40
smacznie od rana

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak