Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 1 kg
cebula biała 2 sztuki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
bazylia do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyczki

Mięso wieprzowe kroimy w kostkę i przyprawiamy, cebulę w krążki i na przemiennie nakładamy na patyczek. Smażymy na grillu lub patelni, aż będą miękkie. Podajemy z ketchupem lub musztardą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 04.03.2014 11:04
uwielbiam saszłyczki
msmors 24.04.2013 08:02
coś na grila
Janina 23.04.2013 20:36
Bardzo smaczne szaszłyki
paulina2157 23.04.2013 20:36
takie mięsne :)
Megg 23.04.2013 20:17
przepyszne szaszłyczki!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak