Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotkowe babeczki-różyczki
Kroki postępowania
Wstawić do nagrzanego/170 st./piekarnika na ok.20-25 min.
jabłka | 2-3 szt |
likier czerwony/Alchermes/ | 1/2 szklanki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
masło | 100 gram |
mąka pszenna | 200 gram |
cukier | 100 gram |
jajko | 2 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
krokant orzechowy | do dekoracji |
rodzynki | do dekoracji |
jogurt naturalny | 1 małe opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: