Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka pachnąca cynamonem.
Kroki postępowania
Przykrywamy nim wierzch ciasta lekko dociskając.
Przykrywamy nim wierzch ciasta lekko dociskając.
jajko | 1 sztuk |
żółtko jajek | 2 sztuk |
margaryna | 250 g |
mąka pszenna | 3,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier kryształ | 0,75 szklanki |
budyń śmietankowy | 2 opakowania |
mleko | 1 litr |
cukier kryształ | 2 łyżki |
Cynamon mielony Prymat | 3 łyżeczki |
jabłka | 7 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: