Składniki:
mąka tortowa | 400 g |
cukier | 100 g |
masło | 150 g |
smalec | 3 łyżki |
jajko | 1 szt |
proszek do pieczenia | 15 g |
cukier waniliowy | 15 g |
jabłka | 1 kg |
cukier | 20 dag |
mleko 3,2% | 1/4 szklanki |
cukier | 3 łyżki |
mąka tortowa | 400 g |
cukier | 100 g |
masło | 150 g |
smalec | 3 łyżki |
jajko | 1 szt |
proszek do pieczenia | 15 g |
cukier waniliowy | 15 g |
jabłka | 1 kg |
cukier | 20 dag |
mleko 3,2% | 1/4 szklanki |
cukier | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: