Szampańskie szaszłyki z jagnięciny

Szampańskie szaszłyki z jagnięciny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jagnięcina

    1 kg
  • cebule

    2
  • wytrawnego wina musującego

    1 szklanka
  • sól

    - -
  • pieprz

    - -
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Mieso pokrój na nieduże kawałki, dodaj drobno pokrojoną cebulę, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj i zalej winem. Odstaw w chłodne miejsce na 2 godz, potem nabij na szpikulce i upiecz na grillu.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adam1f

08.08.2012 05:52
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat