Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szampański arbuz

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szampan zmrożony 1 szt
kostki lodu do smaku
arbuz

Przepis i sposób przygotowania na: Szampański arbuz

Wląć do miski szampana i pokroic w kwadraty arbuza. Arbuza wlożyć do miski z szampanem i dodac kostki lodu do schłodzenia. Podawac w małych salaterkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 06.09.2011 09:05
super
treonina 31.07.2011 16:59
fajny pomysł
Anna146 26.06.2011 10:45
pychota!
Allice 18.08.2010 18:24
Pyszności ;)
borys 09.07.2010 20:42
Musze tak zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak