Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Syta zupa z pieczarką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 1,2 szt
pieczarki 15 dag
mieso rosołowe
ryż 1 szt
marchew 2 szt
pietruszka 1 szt
cebula 1 szt
czosnek 1 szt
sól
pieprz
keczup 1/2 szklanki
bulion 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Syta zupa z pieczarką

Kroki postępowania

1
Mięso myjemy , wrzucamy do garnka gdzie także dodajemy poszatkowaną kapustę , pokrojone w kostkę marchewki i pietruszkę oraz kostki rosołowe , wsypujemy nie cały woreczek ryżu . Zalewamy wodą i gotujemy
Krok 1 - Syta zupa z pieczarką foto
2
Pieczarki i cebulę obieramy siekamy drobno , czosnek zmiażdżyć , wszystko razem podsmażyć na oliwie i przełożyć do zupy .
Krok 2 - Syta zupa z pieczarką foto
3
Na koniec gdy warzywa i ryż zmiękną dodajemy keczup ( można zamiast keczapu dodać przecier ) . Doprawiamy do smaku solą i pieprzem .
Krok 3 - Syta zupa z pieczarką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 24.06.2013 15:39
ciekawa propozycja
kala9287 16.01.2013 12:11
super
Łukasz15 07.12.2012 16:07
Smakowita
Ula 19.09.2012 11:15
jestem ciekawa jej smaku :)
Wafelek2601 25.08.2012 08:42
Pysznie wygląda
fijolek91 24.08.2012 14:33
podoba mi się:)
treonina 24.08.2012 11:37
ciekawa propozycja :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak