Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sylwestrowa sałatka z awokado i sera carpeggio

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

awokado 2 szt
ser carpeggio 1 szt
cebula czerwona 1 szt
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
olej lniany
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sylwestrowa sałatka z awokado i sera carpeggio

Awokado myjemy przecinamy na pół usuwamy pestkę , obieramy i kroimy w kosteczkę. Cebulę czerwona obieramy i drobno siekamy. Ser carpeggio kroimy w kosteczkę. Składniki mieszamy z sobą. Doprawiamy pieprzem kolorowym grubo mielonym , solą morską do smaku. Dodajemy olej lniany i dobrze mieszamy. Chłodzimy w lodówce i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 26.12.2013 09:10
bardzo fajna sałatka!
joanna__s 25.12.2013 19:16
Takiej właśnie szukałam. Na pewno znajdzie się w moim sylwestrowym menu.
Niki22 25.12.2013 13:43
interesujące zestawienie :)
Joannasz3190 25.12.2013 13:05
Oryginalne połączenie :)
krystyna330 25.12.2013 11:56
musi pysznie smakować
Romanowka 25.12.2013 10:05
Ciekawa sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak