Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Swojska kiełbasa z pieczarkami i chrzanem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa cienka 20 dag
pieczarki 10 dag
chrzan Smak 2 łyżki
masło 1 łyżka
buraczki tarte 3 łyżki
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Swojska kiełbasa z pieczarkami i chrzanem

Kiełbasę przełożyć do brytfanki, dodać masło,chrzan, pieczarki,pokrojoną cebulę, wstawić do nagrzanego piekarnika piec 20 minut, w połowie pieczenia odwrócić kiełbasę z pieczarkami. Podawać z buraczkami i kremem chrzanowym, lub chrzanem SMAK, wedle uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 25.12.2012 19:09
nie ma to jak swojska kiełbaska:)
miroslawa 25.12.2012 06:22
pyszna, wiadomo, bo swojska
misia53 24.12.2012 23:59
ale mi się zamarzyła taka kiełbaska
babajaga1969 24.12.2012 23:57
widać, że swojska :))
IwonaKa 24.12.2012 21:13
pycha,lubię taką kiełbaskę
Marta1986 24.12.2012 20:10
super
Miki 24.12.2012 19:26
mniam
Sylwia26 24.12.2012 18:49
ale pyszota
Magda24 24.12.2012 16:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak