Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

świderki z sosem gorngonzolla

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron 250 g
boczek 100 g
grzyby leśne 100 g
ser pleśniowy typu gorgonzola 100 g
śmietana 12% 2 łyżka
czosnek marynowany

Przepis i sposób przygotowania na: świderki z sosem gorngonzolla

makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie , w tym samym czasie na patelnię wrzucamy boczek , grzyby , jak sie podsmażą to dajemy czosnek , śmietanę i ser , czekamy az sie połączy i odstawiamy , wrzucamy do sosu makaron i gotowe , NIE solimy ser jest słony

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina36 13.10.2011 14:33
smakowite
Anna133 17.09.2011 09:26
pyszne lekkie i szybkie
Anna133 17.09.2011 09:26
pyszne lekkie i szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak