Przepis i sposób przygotowania na: Świąteczne pierniczki
Kroki postępowania
Margarynę, miód, cukier puder i trzcinowy wkładamy do rondelka i podgrzewamy cały czas mieszając, aż składniki się rozpuszczą i połączą. Studzimy.
mąka pszenna | 3 szkl. |
margaryna | 100 g |
miód płynny | 4 łyżki |
cukier brązowy | 3 łyżki |
cukier puder | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
woda | 1-2 łyżki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 4 łyżeczki |
kakao | 1 łyżeczka |
jajko | 1 szt. |
mleko | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: