świąteczna kapustka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    60 dag
  • pieczarki

    30 dag
  • grzyby suszone

    1-2 garści
  • masło

    1/3 kostki
  • Kucharek przyprawa do potraw

  • pieprz

  • cebula

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę gotujemy do miękkości- odcedzamy.
Namoczone wcześniej grzyby drobno kroimy.
Na roztopione maso wrzucamy posiekane cebule, pokrojone pieczarki i grzyby- smażymy- dodajemy kapustę i przyprawy- smażymy kilka minut często mieszając.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pawlito 16.12.2013 07:43
aż zgłodniałem
kuklik 20.05.2012 20:02
smaczna nie tylko w święta
edi 17.05.2012 15:05
jaka pyszna
Wredotka1 24.03.2012 08:53
mniammmm
babcia 24.02.2012 21:02
Dziś robię
SylwiaMagdaSabin 06.02.2012 16:56
fajny przepis
Natalia40 09.01.2012 21:41
zgadzam sie
kanu83 08.01.2012 19:33
najlepsza odsmażana
Mariusz10 05.01.2012 17:08
pyszna
smakowita 03.01.2012 22:48
mniam, mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat