suszona pietruszka

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pietruszka nać

    20 szt.
  • sita do suszenia

  • suszarka do suszenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Natkę pietruszki umyć, pokroić na ok. 2 cm kawałki. Rozłożyć na sitach do suszenia. Suszyć w suszarce do warzyw, zmieniać kolejność sit podczas suszenia.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jogobella23 12.05.2011 09:43
super
jogobella23 12.05.2011 09:43
super
bejciu24 11.01.2011 15:50
W zimie jak znalazł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat