Przepis i sposób przygotowania na: sushi w domowy sposób
Kroki postępowania
4. Na sos układamy pokrojone w paski kolorowe papryki i do wyboru tuńczyka, paluszki surimi, makrelę lub łososia. Można zrobić rownież wersję z samą papryką.
wędzona makrela | |
wędzony łosoś | |
tuńczyk w oleju | 1 puszka |
paluszki surimi | 10 sztuk |
papier nori | 8 płatów |
ryż krótkoziarnisty | 3 szklanki |
papryka czerwona | |
papryka zielona | |
papryka żółta | |
serek almette | |
chrzan wassabi | |
sos sojowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: