Składniki:
ryż do sushi | 300 g |
ocet ryżowy | 50 ml |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1 lyżeczka |
nori | 6 szt |
ogórek zielony | 1 duży |
awokado | 1 szt |
sezam | 4 łyżeczki |
papryka zielona | po1 szt |
papryka żółta | po1 szt |
papryka czerwona | po1 szt |
ryż do sushi | 300 g |
ocet ryżowy | 50 ml |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1 lyżeczka |
nori | 6 szt |
ogórek zielony | 1 duży |
awokado | 1 szt |
sezam | 4 łyżeczki |
papryka zielona | po1 szt |
papryka żółta | po1 szt |
papryka czerwona | po1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: