Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka ze szczypioru z rzodkiewkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szczypior lub dymka 1 pęczek
rzodkiewka 2 pęczki
jogurt naturalny 3 łyżki
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ze szczypioru z rzodkiewkami

Szczypior lub cebulę dymkę oraz rzodkiewki bardzo drobno pokroić. Dodać sól i jogurt, wymieszać. Wyłożyć do salaterki, skropić oliwą, posypać pokrojonym jajkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 15.10.2012 16:28
Uwielbiam surówki, zwłaszcza takie z rzodkiewką i szczypiorkiem
Angelika10 12.01.2012 00:38
pycha
aisoglam 03.12.2010 09:24
Ciekawa kompozycja smakowa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak