surowka z warzyw

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    poL malej glowki
  • marchewka

    1 sztuka
  • rzodkiewka

    1 peczek
  • szczypiorek posiekany

    2-3 lyzki
  • sól

    do smaku
  • majonez

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapuste drobno szatkujemy.Marchewke myjemy ,obieramy i scieramy na tarce o srednich oczkach.Rzodkkiewke myjemy i kroimy w cienkie plastry.wszystkie skladniki laczymy ze soba.Mieszamy,dodajemy szczypiorek,sol do smaku i majonez.Dokladnie laczymy i odstawiamy do lodowki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 17.09.2012 21:22
dobra
Jaheira11 22.07.2011 23:35
pyszności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat