Surówka z sosem koperkowo - ziołowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1/2
  • marchewka

    2
  • ogórek zielony

    2
  • cebula biała

    1
  • sos prymat grecki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, marchew obieramy, a natępnie ścieramy na grubych oczkach tarki. Cebule kroimy w słoneczka, a ogórka nie obieramy tylko kroimy na paski. Sos rozrabiamy z olejem i wodą. Dodajemy sos do warzyw i gotowe po 10 min. do spożycia.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat