Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selerów naciowych z rodzynkami

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 2 łodygi
szynka gotowana 2 plstry
rodzynki 2 łyżki
orzechy włoskie 4 szt
jogurt naturalny 2 łyżki
majonez 1 łyżka
wino białe wytrawne 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selerów naciowych z rodzynkami

Łodygi selera pokroić w cienkie plasterki. Szynkę w drobną kostkę. Zamiast szynki może być kurczak gotowany. Rodzynki i orzechy sparzyć. Wszystko to wymieszać. Polać sosem z majonezu, jogurtu i wina. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maria 70 14.05.2016 21:28
Smaczna sałatka.
jasiek 30.11.2014 15:44
ekstra na bogato
Beata999 30.11.2014 12:45
Pyszna surówka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak