Surówka z selera

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler

    1 szt.
  • jabłka

    4 szt.
  • cytryna

    1 szt
  • sól i pieprz

    do smaku
  • płatki migdałowe

    10 dag
  • majonez

  • śmietana

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wykonanie:
Selera, jabłka obrać i pokroić w zapałki, skropić sokiem z cytryny. Dodać 5 dag migdałów, wymieszać razem z przyprawami i majonezem wymieszanym ze śmietaną. Przełożyć do salaterki i posypać migdałami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
JulkaTomeczek 27.01.2016 23:00
Fajna surówka
halina17 27.01.2016 21:09
Dobra surówka.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat