Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mały seler 1 szt
jabłko 1 szt
sok z cytryny 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka
sól do smaku
gęsta śmietana 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera

Seler oraz jabłko obrać, z jabłka usunąć gniazdo nasienne. Zetrzeć na tarce o średnich oczkach lub wrzucić do rozdrabniacza. Dodać sok z cytryny. Doprawić do smaku cukrem i szczyptą soli. Dodać śmietanę i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 01.10.2013 12:01
smaczna :-)
kate.500 22.09.2013 23:50
super surowka
patryska76 04.09.2013 20:54
Pięknie podana ;)
Grazyna0211 04.09.2013 20:32
smaczna lubię surówki z selera

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak