Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler duży 1 sztuka
cukier kryształ 1 łyżeczka
majonez tradycyjny 1 łyżka
smietana 18% 1 łyżka
sok z cytryny do smaku
słonecznik łuskany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera

Por zetrzeć na drobnych oczkach, rodzynki zalać wrzątkiem aby zmiękły, gdy zmiękną odlać wodę i dodać rodzynki do selera, dodać ziarna słonecznika, cukier do smaku i sok z cytryny. Na koniec dodać majonez oraz śmietanę i wszystkie składniki dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 04.05.2012 11:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak