Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z RZODKIEWKI I SZCZYPIORU

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek 40 dag.
rzodkiewka 20 dag.
przecier pomidorowy 2 łyżki
sos majonezowy 15 dag.
koper posiekany - -
sól - do smaku
cukier - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z RZODKIEWKI I SZCZYPIORU

Rzodkiewkę oczyścić, umyć, pokroić w krążki. Do pokrojonej rzodkiewki dodać posiekany koperek i posiekany szczypiorek, dodać przecier pomidorowy i sos majonezowy oraz sól i pieprz i wymieszać.

SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kulek 06.07.2011 10:24
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak