Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
sałata 1 główka
ogórek gruntowy 3 szt.
oliwa 4 łyżki
ocet 2 łyżki
miód 2 łyżki
sól, pieprz
pieczarki 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewką

Wykonanie:
Warzywa dokładnie umyć, pokroić w cienkie plasterki a sałatę porwać na kawałki i połączyć z resztą warzyw i szczypiorkiem. Składniki wymieszać i przyprawić. Następnie oliwę wymieszać z octem i miodem i polać surówkę tuż przed podaniem na stół.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 21.08.2013 21:37
fajna jest ok
Marta1986 21.08.2013 19:56
bardzo apetyczne
Milena87 21.08.2013 19:52
apetyczna surówka
ao_12 21.08.2013 18:45
robię podobnie tylko nie daję miodu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak