Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
cebula biała 1 szt
śmietana 18 proc 40 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewek

Rzodkiewkę umyć odciąć natkę i ogonek, pokroić w plasterki.cebulę obrać i pokroić w drobną kosteczkę.doarawić do smaku solą i pieprzem, dodać kilka krpoli soku z cutryny oraz śmietanę. całość dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak