Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzeżuchy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzeżuchy 0.40 kg
jaja 2 szt
sól
cukier
Kwas cytrynowy Prymat
majonez 0.10 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzeżuchy

Rzeżuche drobno pokrajać, jaja ugotować na twardo, obrać i dodać do rzeżuchy. Połączyć z majonezem, doprawić solą, cukrem, kwaskiem cytrynowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

koala 08.06.2012 23:00
b.smaczna :-)
Renata16 03.05.2012 17:55
lubię to *_*

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak