Składniki:
seler korzeniowy | 10 dag |
warzywa | 10 dag (brukiew) |
roszponka | 1 garść |
marchewka | 5 dag |
gruszka | 1 szt |
ogórek kiszony | 1 szt |
por młody | 1 szt |
majonez light | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
rzeżucha |
seler korzeniowy | 10 dag |
warzywa | 10 dag (brukiew) |
roszponka | 1 garść |
marchewka | 5 dag |
gruszka | 1 szt |
ogórek kiszony | 1 szt |
por młody | 1 szt |
majonez light | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
rzeżucha |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: