Surówka z porów po francusku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pory

    400g
  • sól, cukier, musztarda, sok z cytryny do smaku.

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pory oczyścić, odciąć górne odcinki zielonych liści oraz korzonki, dokładnie umyć pod bieżącą wodą. Przeciąć na pół, drobno pokrajać, wymieszać z ketchupem i oliwą, doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat