Surówka z pora z rzodkiewką i ogórkami kiszonymi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • por

    1
  • rzodkiewka

    5
  • ogórek kiszony

    2
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • olej rzepakowy

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • szczypior

    1/2 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Por umyj, aby pozbyć się piasku, pokrój por w cienkie krążki. Rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki. Ogórki kiszone pokrój w kostkę.
Szczypior drobno pokrój.
Warzywa połącz ze sobą, dodaj musztardę, olej dopraw do smaku solą i pieprzem i wymieszaj.
Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
misia53 30.09.2013 00:44
ciekawi mnie ten smak
usmiech 29.09.2013 22:37
dobra surówka
Grazyna0211 29.09.2013 22:06
apetyczna surówka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat