Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Surówka z pora z rzodkiewką i ogórkami kiszonymi

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

por
1
rzodkiewka
5
ogórek kiszony
2
musztarda
1 łyżeczka
Sklep Prymat
olej rzepakowy
2 łyżki
sól do smaku
Sklep Prymat
pieprz do smaku
szczypior
1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pora z rzodkiewką i ogórkami kiszonymi

Por umyj, aby pozbyć się piasku, pokrój por w cienkie krążki. Rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki. Ogórki kiszone pokrój w kostkę.
Szczypior drobno pokrój.
Warzywa połącz ze sobą, dodaj musztardę, olej dopraw do smaku solą i pieprzem i wymieszaj.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 30.09.2013 00:44
ciekawi mnie ten smak
usmiech 29.09.2013 22:37
dobra surówka
Grazyna0211 29.09.2013 22:06
apetyczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak