Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pora z rzodkiewką i ogórkami kiszonymi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

por 1
rzodkiewka 5
ogórek kiszony 2
musztarda 1 łyżeczka
olej rzepakowy 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypior 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pora z rzodkiewką i ogórkami kiszonymi

Por umyj, aby pozbyć się piasku, pokrój por w cienkie krążki. Rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki. Ogórki kiszone pokrój w kostkę.
Szczypior drobno pokrój.
Warzywa połącz ze sobą, dodaj musztardę, olej dopraw do smaku solą i pieprzem i wymieszaj.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 30.09.2013 00:44
ciekawi mnie ten smak
usmiech 29.09.2013 22:37
dobra surówka
Grazyna0211 29.09.2013 22:06
apetyczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak