Surówka z pora

Surówka z pora

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • por

    3 szt
  • jabłka

    2 szt
  • majonez

  • śmietana

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Surówka z pora

Zieloną część pora odcinamy. Białą część myjemy i kroimy w talarki. Jabłka myjemy, obieramy i trzemy na tarce. Dodajemy majonez, śmietanę, sól i wszystko mieszamy. Szybko i smacznie!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Justyna Jussstiii 16.03.2011 13:41
super
MAR3STA 26.02.2011 18:20
super smaczna;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat