Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pieczarek marynowanych ,korniszonów i kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
pieczarki marynowane 1/2 słoika
korniszony 4 szt
cebula 1 szt
oliwa 3 łyżki
marynata zpieczarek 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pieczarek marynowanych ,korniszonów i kapusty pekińskiej

Kapustę kroimy drobno .Pieczarki kroimy w kosteczkę .Korniszony także w kostkę .Cebulę obieramy i siekamy .Składniki mieszamy z sobą . Do oliwy ok 3 łyzki dodajemy ocet ,marynatę z pieczarek ok 4 łyżki mieszamy i dodajemy do surówki .Mieszamy i odstawiamy na ok 15 min .doprawiamy solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 07.08.2012 13:44
pyszne
Iiiiii 21.04.2012 19:15
pycha
owocówka 11.04.2012 08:30
pychota
przemek20008 11.04.2012 08:06
pysznie
pioge7 11.04.2012 07:55
ekstra
iwa643 11.04.2012 07:18
Podajemy schłodzoną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak