Surówka z pekińskiej ze śmietaną

Surówka z pekińskiej ze śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusty pekińskiej

    1/4
  • ząbki czosnku

    3
  • odrobina soli

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Surówka z pekińskiej ze śmietaną

Kapustę pekińską szatkujemy.
Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Dodajemy odrobinę soli po czym ugniatamy czosnek w moździerzu.
Dodajemy jogurt grecki i mieszamy.
Sosem polewamy kapustę pekińską i wszystko razem mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat