Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej ze śmietaną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusty pekińskiej 1/4
ząbki czosnku 3
odrobina soli

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej ze śmietaną

Kapustę pekińską szatkujemy.
Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Dodajemy odrobinę soli po czym ugniatamy czosnek w moździerzu.
Dodajemy jogurt grecki i mieszamy.
Sosem polewamy kapustę pekińską i wszystko razem mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak