Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z pekińskiej z konserwowymi warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
ogórki konserwowe 1 słoik
papryka konserwowa 1 słoik
cebulka marynowana 1 sloiczek
sól
pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z pekińskiej z konserwowymi warzywami

Kapustę szatkujemy i wkładamy do dużej miski, solimy. Ogórki i paprykę kroimy w kostkę, cebulkę na pół. Wszystko mieszamy , przyprawiamy pieprzem i oliwą. Podajemy schłodzone po 15 minutach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 26.06.2013 09:05
smaczna suróweczka
traktorek 13.07.2012 18:42
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak